contact@serviciiseoromania.ro     Comercial:+40745074852

Promovare locala pentru afacerea ta

Promovare Locala – Local SEO

Metodele de promovare utilizate in ultimii ani de zile, mai ales din punct de vedere al contextului pandemic, au cunoscut o extindere la nivel macro, atat pentru afacerile la nivel national cat si la cel international. Cand discutam despre promovare locala pentru afacerea ta sunt nevoiti sa includem o serie de actiuni, factori si metrici care sunt optime pentru a obtine o crestere a relevantei in mediul online.
Principalele directii si abordari includ, dar fara a ne limita, urmatoarele:

  • Actiuni de promovare si optimizare SEO a motoarelor de cautare (in mod expres ne referim la Google, Yahoo, Bing);
  • Activitati de crestere a prezentei online prin actiuni de promovare a canalelor de tip „social media” – Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, TikTok, Pinterest si multe alte platforme sociale);
  • Promovare locala si activitati recurente aferente profilurilor sau listarilor la nivel Google Business.

promovare locala pentru afacerea ta

In cadrul acestui articol am luat in considerare nevoia de crestere a prezentei online si a identificarii companiilor locale intr-un mod facil, atat la nivel local/regional cat si la cel national. Clientii nostri au dat curs recomandarilor noastre de a crea, seta si optimiza profilul de companie Google si, dupa o prima etapa de declarare si verificare, au inteles pas cu pas ce beneficii pot fi obtinute prin aceste actiuni.
Fie ca discutam despre magazine online cu o clienta deja formata precum cei de la ALDOMO Junior sau de industrii mai tehnice precum cei de la Reparatii Casete Directie, serviciile de promovare locala sunt de un real ajutor in demersul comun de atragerea unui public bine tintit si de a crea practic o relatie solida cu fiecare vizitator si client in parte.
Serviciile de promovare locala pentru afacerea ta permit companiei dumneavoastra sa fie regasita in Google Maps si, mai nou, in Waze printr-un parteneriat existent si solid dintre acestia si Google. Astfel, identificarea companiei este facila prin simpla tastarea a numelui si locatiei respective.

Google urmareste in permanenta sa imbunatateasca livrarea unor rezultate si afisarea unor companii si a unor profile cu informatii complete, cu produse si servicii care sa fie utile pentru fiecare utilizator in parte.servicii promovare locala google business

Dupa ce finalizati calitatea de proprietar al companiei, progresiv, se va incepe activitatea de optimizare si promovare efectiva.
Prin intermediul acestui tip de serviciu se reuseste o identificare la nivel de brand dar si la nivel de serviciu sau produs. Spre exemplu, cei de la Bulbi Flori au reusit sa urce rapid in afisarile Google Maps tocmai prin actiuni progresive si sa depaseasca afaceri si companii cu un listing de cativa de ani de zile comparativ cu ei care au o afacere de un an de zile.
Totodata, exista si servicii si companii care urmaresc declararea de produse si postari care tintesc direct un public local, spre exemplu agentiile imobiliare sau spalatoriile auto. Un exemplu in acest sens poate fi listing-ul celor de la Imoneria.
Ca de fiecare data, va recomandam sa parcurgeti intreaga informatie, sa vizualizati aceste exemple de companii declarate in Google Business si chiar sa ne contactati pentru orice informatii sau lamuriri suplimentare.

Mult succes si sa ne auzim cu lucruri bune si rezultate pe masura asteptarilor!

Leave a Reply