contact@serviciiseoromania.ro     Comercial:+40745074852

Optimizare Website

Optimizare Website

Optimizare Website SEO

optimizare website

Serviciile de tip optimizare website pentru cresterea vizibilitatii in motoarele de cautare dar, in mod clar, si pentru vizitatorul web, se impune sa fie executate avand o privire de ansamblu asupra acelui business dar si asupra nisei si competitorilor existenti.
Strategia de optimizare SEO este esentiala sa existe de la bun inceput, de cand dezvolti orice website si, in mod obligatoriu, de fiecare data cand demarezi astfel de campanii de optimizare organica.

Servicii Promovare SEO

Spunem optimizare SEO si ne gandim DOAR la serviciile si activitatile organice nu si la campaniile platite de tip „paid advertisigng”.
Acestea din urma se caracterizeaza prin o multitudine de factori si etape de executie si, in mod clar, sunt diferite de activitatile de promovare SEO la nivel organic.

Principalele directii de optimizare website sunt:

  • Analiza initiala website – crawling, competitori, relevanta online, audit SEO (inclusiv factori si activitati generate de serviciile initiale de tip web design)
  • Prezenta in mediul online din punct de vedere social media, video marketing, listing Google Business
  • Analiza continut website – text, audio, video, grafic si imagini
  • Identificare perfomanta Off-Page SEO – aspecte pozitive dar si posibile elemente sau actiuni care sunt in concordanta cu politica si regulile stabilite de motoarele de cautare.

optimizare website SEO