contact@serviciiseoromania.ro     Comercial:+40745074852

Detailing Auto Profesional

Cosmetica Auto Premium Bucuresti-Ilfov

  • Servicii complete curatare si protectie suprafete auto interioare si exterioare;
  • Polish auto profesional;
  • Polish faruri auto multimarca;
  • Spalatorie Auto Profesionala.

Serviciile tip detailing auto si cosmetica auto profesionala sunt recomandate de specialistii din industria auto si ele sunt recomandate a fi executate doar de personal calificat, cu experienta in domeniu, folosind doar produse premium omologate si certificate.

 

 

detailing auto vitan

Detailing Auto Premium

Serviciile tip detailing auto sunt cele care pot prelungi durata de viata a autovehiculului dumneavoastra iar, din acest punct de vedere, parerea specialistilor din industria auto este ca nu trebuie sa neglijam actiunile de intretinere periodica a suprafetelor interioare si exterioare.

Chiar daca, de cele mai multe ori, de indreptam atentia spre caroseria auto sau elementele de caroserie auto, interiorul unui autovehicul este la fel de important.

Actiunile nocive de mediu, factorii climatici din ce in ce mai agresivi, au un impact direct asupra duratei de viata a oricarei masini dar , totodata, si asupra noastra ca pasageri. Cu totii de dorim un habitaclu aerisit, lipsit de bacterii sau particule de praf si astfel se impune sa alocam resursele necesare pentru asemenea servicii.

ClientAutoZone Vitan
Project Date2021-2024