Intrebari frecvente - Agentie SEO | Servicii SEO Romania |

Intrebari frecvente SEO si Marketing Online

Descopera cele mai noi resurse si elemente benefice proiectului tau online, afla care sunt cele mai frecvente intrebari din domeniu sau contacteaza-ne acum pentru o consultanta SEO!
  • Ce inseamna un website corect optimizat?

    Website corect optimizat SEO In mod obligatoriu, sa fie un website lizibil pentru motoarele de cautare si pentru vizitatorii finali Sa aiba o viteza buna de incarcare si sa fie atractiv din punct de vedere grafic Sa detina pozitii de top in cautarile organice, pentru cuvinte cheie multiple.

  • Ce inseamna On-Page SEO?

    On-Page SEO – Audit website initial pentru rezultate notabile Pentru orice proiect online, inainte de a incepe munca efectiva pentru promovare SEO, este recomandabil sa facem o verificare completa a mai mult de 88 de aspecte tehnice, un adevarat „check list” ideal pentru crawling-ul in motoarele de cautare. O parte din aceste sunt: Structura interna link-uri Crawling si indexare website Audit Google Search Console Parametrii validare W3C si Google Analytics Optimizare „Meta” pentru intregul website, precum si atribute H1-H6 Indexare dispozitive mobile si website speed Optimizare din punct de vedere continut media Analiza continut website.

  • Cele mai utile instrumente pentru analiza SEO

    In mod uzual, pentru o analiza completa si corecta a oricarui website, este recomandabil sa folosim cel putin urmatoarele resurse online: Google Search Console, Google Developers, Google W3C Validator, DeepCrawl, Url Profiler, GTmetrix s.a.

Suntem Partenerii Tai - Obtine Gratuit un raport de optimizare